Sajtóközlemény 2022.08.25.

2022-08-25 17:51
Sajtóközlemény 2022.08.25.
Sajtóközlemény a HVG 2022.08.25-én megjelent cikkével kapcsolatban.

A 2022.08.25-én, reggel 5 óra 27 perckor megjelent HVG cikkel kapcsolatban az alábbi választ küldtük a lap szerkesztőségének, amelyet változtatás nélkül közlünk. Célunk továbbra is, hogy folyamatosan bővülő oktatási platformunk minőségi tudást biztosítson felhasználóink számára. 

 

Tisztelt Szerkesztőség!

 

Köszönjük megkeresésüket! Mindenekelőtt szeretnénk tisztelettel kérni, hogy az olvasók objektív tájékoztatása érdében a cikk megjelenésével legközelebb várják meg az érintett szervezet válaszát vagy legalább biztosítsanak elég időt azok összeállításáig.

A megkeresés a tegnapi napon érkezett a délutáni órákban, miközben a cikk másnap kora reggel meg is jelent.

A beconomist immár több mint 7000 regisztrált felhasználóval rendelkező ingyenes oktatási platform, ahol az ország vezető gazdasági szakemberei adják át tudásukat az érdeklődőknek. Mint minden oktatási projekt esetén, a beconomist csapatának is rendkívül fontosak a hallgatói visszajelzések, melyeknek örömmel ad teret. A hivatkozott véleményeket a felhasználóink több ezer visszajelzéséből válogatva, a honlapon változtatás nélkül közöljük. Tekintettel arra, hogy a véleményekhez nem minden esetben lehet valós képeket csatolni (lévén, hogy online képzésről van szó), ezért - a marketingben bevett szokáshoz hasonlóan - jogtiszta "stock" képeket használunk illusztrációként. A hibát elismerjük, melyet a beconomist csapata mielőbb orvosolni fog és elnézést kérünk mindenkitől, akinek ez félreértést okozott. A valós vélemények megerősítésére természetesen lehetőséget biztosítunk a munkatársuknak, hogy személyesen tekintse meg azokat az oldal admin felületén.

 

Üdvözlettel:Sellei Ábel

Tartalomszolgáltatásért felelős vezető
MNB-EduLab Kft.